contain-IT Plus

Lever Kunststoftechniek B.V. is door Georg Fischer NV gecertificeerd voor het ontwerpen en aanleggen van het dubbelwandige Contain-IT Plus systeem. Dit leidingsystemen vormt een veilige en kosteneffectieve oplossing voor transport van agressieve media. Bij eventuele lekkage zal het medium worden opgevangen in de buitenste beschermende leiding totdat de lekkage is opgespoord en verholpen.

Het principe van de gepatenteerde lastechniek voor dubbelwandige leidingen is gebaseerd op de afzonderlijke las of lijmverbinding van de binnenleiding. Met deze technologie van +GF+ kunnen de binnen- en buitenleidingen afzonderlijk worden geïnstalleerd. Dit maakt het mogelijk om een dubbelwandige leiding op vergelijkbare wijze te verleggen als een enkelwandige leiding.

Wanneer milieugevaarlijke media moeten worden getransporteerd, kan het ongevallenrisico vrijwel geheel worden geëlimineerd door gebruik te maken van dubbelwandige leidingen en een lekdetectiesysteem.

Contain-IT Plus beschouwen wij als “state of the Art” . Wij leggen dit systeem bij voorkeur aan met onze infrarood lasmachine. Met deze machine wordt de binnenste medium leiding gelast. Zie voor details de website van +GF+; Contain-IT systeem van +GF+

Meer informatie, nieuws en foto’s staan onder de rubriek Dubbelwandige leidingen.

contain-it plus, dubbelwandige leiding, HDPE buis dubbelwandig

Een contain-it plus T-stuk van HDPE.

 

 

webdesign: A!tention