Doseerinstallaties

Lever Kunststoftechniek B.V. ontwerpt en bouwt regelmatig voor haar opdrachtgevers doseerinstallaties. Door onze ruime ervaring met chemie zijn wij gefocust op het ontwerpen en bouwen van veilige en onderhoudsvriendelijke installaties. Kenmerkend voor onze filosofie is dat wij veel waarde hechten aan een overzichtelijke pompdoseerkast die ruim opgezet is. Daardoor wordt het risico op het maken van een bedieningsfout drastisch gereduceerd.

Ook kan het jaarlijks onderhoud aan de pompen veilig en snel gebeuren. De pompkop kan, zonder dat de pomp uitgebouwd dient te worden, gedemonteerd worden en kan het slijtdeel (membraan) vervangen worden. Door deze filosofie zijn wij niet de goedkoopste aanbieder maar wij zijn ervan overtuigd dat onze insteek voldoende meerwaarde oplevert voor onze klant die veiligheid nastreeft. Meer informatie vindt u in ons ABC-register onder de rubriek  Doseerinstallatie ontwerp en veiligheid

doseer installatie, chloorbleekloog, natriumhypochloriet, NaOCl

Doseerinstallatie voor natriumhypochloriet.

zoutzuur HCL doseer veilig kast

Doseerinstallatie 36% zoutzuur.

Doseerpomp, SERA dorseerpomp

Een motoraangedreven doseerpomp met dubbele membranen. Bij breuk van het membraan is op de manometer te zien dat het membraan vervangen moet worden.

webdesign: A!tention