HDPE vetafscheiders

Lever Kunststoftechniek B.V. levert en installeert regelmatig kunststof HDPE (hoogwaardig) vetafscheiders. De vetafscheiders die wil leveren voldoen aan de NEN-EN 1825, zijn voorzien van een CE markering en een rendementsattest vlg. TÜV LGA Rheinland.

Vetafscheiders worden ingedeeld in hun capaciteit van de doorstroomsnelheid van het afvalwater. De meest voorkomende zijn; 2 L/s, 4 L/s, 7 L/s, 10 L/s, 15 L/s en 20L/s.

Ook kunnen de putten worden gecombineerd met een slibvangput. Behalve de bovengrondse leveren we ook de ronde ondergrondse vetafscheider.

Ook is het voor ons mogelijk om als kunststof las bedrijf de put in delen aan te voeren en op locatie weer samen te stellen. Wilt u meer informatie, stuur een mail via de contact pagina.

Kwaliteit van HDPE vetafscheiders;

HDPE is bij uitstek zeer geschikt om zeer duurzame producten van te maken. Helaas krijgen we regelmatig verzoeken om een HDPE put te repareren omdat er een lekkage is ontstaan. De lekkage’s ontstaan vrijwel altijd door ondeugdelijk laswerk. De kwaliteit van een HDPE vetafscheider wordt bepaald door de kwaliteit van het laswerk. Het laswerk zou moeten voldoen aan de DVS norm 2207. Wij zien regelmatig vetafscheiders die absoluut niet voldoen aan deze norm! Meer algemene informatie over de eigenschappen van; HDPE eigenschappen

Ook leveren wij een zeer hoogwaardige alarm unit die aangeeft wanneer de afscheider voor 80% volzit met vet of olie.

HDPE vetafscheider, kunststof vetafscheider, vetafscheider met slibopvang

Vetafscheider gecombineerd met slibvangput 4liter per seconde doorstroom

Vetafscheiders, HDPE, extrusielassen

Het op locatie samenstellen van een vetafscheider die in drie delen was aangevoerd i.v.m. de beperkte ruimte.

Vetafscheider, montage

Vetafscheider in een kelder(tje) en voorzien van een vetafzuigleiding naar de buitengevel.

webdesign: A!tention