Hobas

Hobas leidingen vallen onder de GVK kunststoffen. GVK staat voor glasvezel versterkte Kunststoffen. Hobas buizen voor de infra zijn gemaakt van glasvezelversterkt polyester. (zie ook; GRE, GRP en GRVE leidingen) Lever Kunststoftechniek B.V. heeft de deskundigheid en de juiste materialen om on-side uitbreiding, reparatie en onderhoud te verrichten. Ook kan bij ons in de GVK werkplaats GVK putten, broek- en verdeel stukken aangepast worden.

Voor meer informatie over GVK leidingen verwijzen wij u naar de website van Hobas.

Naast de traditionele leidingen produceert Hobas ook GVK leidingen met een thermoplastische liner. Deze leidingen zijn met name geschikt op locatie’s waar hoge eisen worden gesteld aan de chemische resistentie en de sterkte van de leidingen. Zie voor meer informatie onze pagina; GVK/GRP PVC-GVK, PP-GVK, PVDF-GVK of de link naar de Technical Product Data FW Pressure Pipe Systems van Hobas.

PVC-GVK, PP-GVK, HDPE-GVK, GRVE-GVK, Hobas, GVK

GVK buizen van Hobas die voorzien zijn van een liner. Links op de foto (rood) PVC, boven een vinylester, rechts polypropeen en onder polyetheen.

Indien u meer wilt weten over onze mogelijkheden voor installatie en reparatie van Hobas leidingen neem dan contact met ons op.

 

 

webdesign: A!tention