PFA lassen

Lever Kunststoftechniek B.V. is één van de weinige kunststof las bedrijven die PFA buizen en fittingen kunnen lassen. Naast het feit dat wij  specialist zijn in het lassen van PFA  zijn wij daar ook voor gecertificeerd. Met onze infrarood lasmachine kunnen wij buizen van 1/4″ tot 2″ lassen. De meeste materialen van Entegris en van Parker kunnen wij zeer vakkundig voor u lassen.

Vaste PFA leidingen;

Naast prefab laswerk leggen wij ook complete PFA leidingsystemen aan. Met onze speciale IR lasmachine kunnen wij ook bij u op locatie lassen. Wij zijn het eerste bedrijf in Nederland die deze service kon aanbieden. Onze monteurs zijn opgeleid en gekwalificeerd door Georg Fischer en staan garant voor zeer vakkundig werk. Dank zij onze goede contacten bij de fabrikanten van PFA buis en fitting materiaal kunnen wij de meest gunstige aanbieding voor u maken.

PFA leidingwerk wordt daar ingezet waar vaak hoge eissen worden gesteld aan de zuiverheid van het medium, maar ook bij zeer gevaarlijke toxische mediums. In die gevallen leggen wij de PFA leiding in een PVC transparante buis. Zo wordt een zeer veilig en betrouwbaar systeem gegarandeerd.

PFA IR lassen, PFA lassen

De infrarood lasmachine waarmee we op locatie PFA buizen en PFA fittingen lassen.

PFA lassen, PFA leidingen

PFA leidingwerk met een driedelige PFA membraanafsluiter.

Voor meer informatie over infrarood lassen klik op; infrarood lassen

Voor meer informatie over het materiaal PFA en de wijze waarop wij deze kunststof lassen klik op; PFA

webdesign: A!tention