Kunststof afzuiging afzuigkanaal

Lever Kunststoftechniek B.V. levert en monteert vrijwel alle soorten kunststof afzuigleidingen en kanalen. De kunststof afzuiging wordt afgestemd op de condities en de wens van onze klant. Met onze lange en ruime ervaring in de chemische procesindustrie en de galvano industrie ontwerpen en installeren wij complete stof, damp en gas afzuigleidingen.

Kunststof afzuiging afzuigkanaal;

Met onze zeer goed en breed uitgeruste werkplaats inrichting kunnen wij in eigen beheer alle soorten en diameters kunststof afzuigleidingen en kanalen fabriceren. Grote diameters buis wordt gemaakt op de stomplasbank .

Een kunststof afzuigkanaal wordt met een laszwaard gebogen. In de buignaad van het rechthoekige kanaal komt een omzetlas. Op deze wijze worden strak gelijnde en sterke afzuigkanalen gemaakt. Aan de bovenzijde komt een las die wordt gemaakt met de stomplasbank.

Materiaal keuze;

De materiaal keuze van de toegepaste kunststof is afhankelijk van de chemische belasting, brandveiligheid (PVC is soms minder wenselijk i.v.m. extreme rook/gas ontwikkeling), binnen of buiten opstelling, temperatuur en volume bereik en uiteraard de voorkeur van de opdrachtgever. Graag denken wij met u mee en brengen een advies uit welk type kunststof afzuiging afzuigkanaal voor u het meest gunstig is. Graag ontvangen wij bij uw aanvraag een schets of tekening met foto’s van de afzuiging en een overzicht van de chemische en thermische belasting.

We installeren niet alleen afzuigleidingen van PVC, PP (polypropeen) of PE/ HDPE (polyetheen), maar ook de leidingen die zijn samengesteld uit een thermoplast en een thermoharder. We spreken dan van een PVC/GVK of bijvoorbeeld een PP/GVK leiding.

 Kunststof afzuiging inregelen;

Bij afzuigleidingen met meerdere afzuigpunten op één hoofdleiding worden er meestal ventilatie regelkleppen ingebouwd. Dat kan in de hoofdleiding maar ook in elke aftakking. Op deze wijze kan het afzuigvolume per afzuigpunt goed worden ingeregeld. De volumestroom regelkleppen van de firma Beck hebben een bedieningsknop die met een veerdruk in een vaste stand wordt gezet. Eenmaal ingeregeld blijft de klep in deze stand staan. De regelkleppen van de firma Beck zijn er in PVC, PP en HDPE.

Kunststof luchtkanalen;

Kunststof luchtkanalen kunnen wij ook aanbieden gemaakt van dubbelwandige HDPE buis. Deze HDPE buis is zeer geschikt om als luchtkanaal te dienen in vochtige kruipruimtes. Door de dubbelwandige constructie is de buis zeer sterk, uitermate goed bestand tegen grondwater en grond druk en gegarandeerd waterdicht gelast. Doordat polyetheen de kwaliteit van de lucht niet beïnvloed, geen kunststof geur, en niet verouderd is dit materiaal bij uitstek geschikt voor deze toepassing. Wikkelbuis HDPE

PP, polypropeen, afzuiging, kunststof afzuigleidingen

Polypropeen afzuigleiding, kunststof afzuiging

Beck klep, regelklep, kunststof

Kunststof ventilatie regelklep om het afzuig volume in te regelen.

Kunststof afzuiging, afzuigkanaal, PP, polypreen, chemisch bestendig

Kunststof afzuigleidingen en kappen van polypropeen

Kunststof afzuiging afzuigkanaal

Onderhoud aan een PVC-GVK biogaswas installatie in Amerika. Klik op de link voor project fotomap op Facebook; Onderhoud en revisie gaswasser

kunststof afzuigkanaal, HDPE koker, luchtkoker lucht verwarming

Dikwandige luchtkokers die in een betonnen vloer zijn gestort.Deze kanalen zijn gemaakt van HDPE.

PE wikkelbuis. kunststof luchtkanalen

Kunststof luchtkanaal (gegarandeerd waterdicht) in een vochtige kruipruimte, link naar project verslag op Facebook; Luchtkanalen van HDPE  Klik even op de eerste foto voor de uitvergroting en uitleg.

Kunststof, polypropeen, ventilator, geluiddemper, dempers

Afzuigventilatoren en dempers van Polypropeen

H2S, afzuiging, scrubber, HDPE, regelkleppen, lavafilter, kunststof

HDPE afzuigleiding met HDPE regelkleppen voor H2S en lavafilters

HDPE lucht kanaal, kunststof luchtinlaat

“Ondergrondse” HDPE luchtaanzuigbak

Kunststof afzuigleiding, polypropeen afzuiging, PP afzuigkanaal,

Montage van afzuigleidingen

Kunststof afzuiging, afzuigkanalen

Onderhoud aan een bio gaswasser. Op de foto HDPE luchtkanalen.

 

Polypropeen, PP, demper, geluiddemper, afzuiging

Mooi uitzicht

webdesign: A!tention