Kunststof opvangbakken en lekbakken

Wij produceren regelmatig kunststof opvangbakken en lekbakken. Deze bakken kunnen we in diverse materiaalsoorten maken (PVC, PVDF, PP polypropeen en HDPE polyetheen). De op maat gemaakte bakken zijn dikwijls niet duurder dan standaardbakken. Dat is een grote winst voor onze klanten omdat zij veel efficiënter kunnen omgaan met hun ruimte.

Advies

U krijgt gratis advies over de meest geschikte soort kunststof. Met onze grote ervaring en expertise op het gebied van chemie en kunststoffen kunnen wij aan de hand van de door u verstrekte gegevens bepalen welke soort kunststof het meest rendabel is voor u. Om u een goed advies te kunnen geven ontvangen wij het liefst een foto van uw situatie eventueel aangevuld met een schets van wat u in gedachten heeft. Ook willen we graag weten welk medium (soort vloeistof) opgevangen moet worden.

De meest eenvoudige manier is om op de contactpagina de blauwe link aan te klikken. Uw mailprogramma opent dan op uw computer een nieuw mailscherm met het juiste mailadres. Als wij uw bericht hebben ontvangen dan ontvangt u van ons een offerte of indien wij nog nadere gegevens nodig hebben ontvangt u vragen per mail of we bellen even.

Zie voor veel meer informatie over kunststof opvangbakken en lekbakken de onderstaande pagina’s.

Opvangbak kunststof

Lekbakken kunststof

Kunststof bakken op maat

Kunststof opvangbakken en lekbakken, op maat

Productie van een HDPE opvangbak op maat met draagkrachtige vlonder.

PVC opvangbak, kunststof opvangbak, PVC lekbak met afzuiging

Lekbak van PVC met afzuiging en transparante flap.

Vloeistof dicht, chemisch bestendig, onderhoudsvrij, polyester vloer

Bestaande (betonnen) bak bekleed met polyester.

 

 

 

webdesign: A!tention