kunststof opvangbakken en lekbakken

Wij produceren regelmatig kunststof opvangbakken en lekbakken. Deze bakken kunnen we in diverse materiaal soorten maken (PVC, PVDF, PP polypropeen en HDPE polyetheen). De op maat gemaakte bakken zijn dikwijls niet duurder dan standaard bakken. Dat is een grote winst voor onze klanten omdat zij veel efficiënter kunnen omgaan met hun ruimte.

Advies;

U krijgt een gratis advies over de meest geschikte soort kunststof. Met onze grote ervaring en expertise op het gebied van chemie en kunststoffen kunnen wij aan de hand van de door u verstrekte gegevens bepalen welke soort kunststof het meest rendabel is voor u. Om u een goed advies te kunnen geven ontvangen wij het liefst een foto van uw situatie en eventueel aangevuld met een schets wat u in gedachten heeft. Ook willen we graag weten welk medium (soort vloeistof) opgevangen moet worden.

De meest eenvoudige manier is om op de contactpagina de blauwe link aan te klikken. Outlook opent dan op uw computer een nieuw E-mail scherm met het juiste E-mail adres. Als wij uw bericht hebben ontvangen dan ontvangt u van ons een offerte of indien wij nog nadere gegevens nodig hebben ontvangt u een vragenlijstje.

Zie voor veel meer informatie over kunststof opvangbakken en lekbakken de onderstaande pagina’s

Opvangbak kunststof

lekbakken kunststof

Kunststof bakken op maat

Kunststof opvangbakken en lekbakken, op maat

Productie van een HDPE opvangbak op maat met draagkrachtig vlonder.

PVC opvangbak, kunststof opvangbak, PVC lekbak met afzuiging

Lekbak van PVC met afzuiging en transparante flap

Vloeistof dicht, chemisch bestendig, onderhoudsvrij, polyester vloer

Bestaande (betonnen) bak bekleed met polyester

 

 

 

webdesign: A!tention