Kunststof leidingwerk

Lever Kunststoftechniek B.V. ontwerpt, levert en installeert vrijwel alle soorten en maten aan kunststof leidingwerk. Alle onderstreepte linkjes leiden u naar een pagina waar u zeer veel nadere informatie kan vinden.

De meest gebruikte kunststoffen voor leidingsystemen in de proces technische omgeving zijn; PVC-U, PVC-C, PP-H, PP-R, PP-N, PP-S,  HDPE, PE 100-RC, PE 100-RC SLA,  PVDF, ABS, ABS airline en PFA.

Al deze soorten kunststof leidingen kunnen wij leveren en installeren.

GVK leidingen

Tevens leveren en onderhouden wij GVK (glasvezel versterkte kunststoffen) leidingen. GVK leidingen worden vaak als een polyester leiding gezien, toch zijn er zeer grote verschillen en soorten van dit type kunststof leidingen. Bekende zijn de GRP en de GRE leidingen, maar ook de combinatie’s van PVC/GVK, PP/GVK en PVDF/GVK leidingen. Wilt u meer informatie over uw soort leidingen mail dan de gegevens die u weet en enkele foto’s naar ons. Wij kunnen aan de hand van deze gegevens vaak al analyseren welk soort of type GVK leiding gemonteerd is.

Dubbelwandige leidingen

In sterk toenemende mate worden er steeds vaker dubbelwandige leidingsystemen gevraagd. Naast gecertificeerde systemen zoals Contain-IT Plus van +GF+ monteren wij ook hoogwaardige systemen met PFA / PTFE mediumleidingen. link naar pagina: dubbelwandige leidingen

Met de toename van dubbelwandige leidingsystemen zien we helaas ook een toename van slecht ontworpen en aangelegde systemen. Wij adviseren u een zorgvuldige keuze te maken. Een systeem dat niet goed is kost aan onderhoud veel geld doordat het opzoeken van lekkende binnenleidingen (mediumleiding) vaak een tijdrovende klus is.

Een juiste materiaalkeuze is zeer belangrijk om te komen tot een betrouwbare installatie. Veel factoren spelen in deze overweging mee. Graag denken wij mee en geven advies aan onze klanten.

 

Kijk voor meer informatie over specifieke materialen en lastechnieken in het ABC register.

webdesign: A!tention